FAIL

Finns inte så mycket mer att säga va? Träningen kom aldrig igång igen efter operationerna av handlederna. Inte heller kosten optimalt. Så jag sket i det och levde, något som inte var så smart.
 
Jag kommer nu på söndag kväll läggas in på ett sjukhus någonstans i Sverige och genomgå en gastric bypass, för att det gått åt helvete.
 
När jag påbörjade min resa mot GBP vägde jag stadiga 135 kg, hemskt? Oja. Men så var det. Så det var min startvikt på informationsträffen nu i maj 2012. 
 
Min vikt under året:

  • Maj - Gruppträff 135 kg
  • Oktober Kirurgträff 127 kg
  • December Inskrivning 129 kg
Just nu väger jag 124 kg, har gått på flyt två veckor innan operationen. MODIFAST - spyr av det.
 
Men what to do, jag behöver gbp som ett hjälpmedel, för att kunna hålla vikten. Ner kan jag gå, men inte tillräckligt mycket för att få en bra rutin med träning, det är där boven är. Jag har blivit fet pga att jag har ätit för stora portioner. Inte godis som är min fiende. Utan min egen oförmåga att känna mättnad, som jag hoppas op:en ska hjälpa mig med. För som det är nu har jag töjt ut min magsäck alldeles för mycket.
 
Jag ser op:en som ett hjälpmedel att ta mig ur den onda cirkel jag hamnat i, där det är för smärtsamt för mina knän och leder att träna. Jag älskar ju att träna egentligen! Längtar tills min kropp klarar av det. 
 
Aja, en update och lite tankar iallafall. Bloggar även på en annan blogg, men har inte bestämt mig än hur mycket av min op som ska tas upp där, så före och efter bilder kommer hamna här så länge. Skönt å va anonym!
 
// Biggan

Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()