20%

Yeeees! Jag har gått ner 20% av det jag ska gå ner! Förde in vikten på GI nu :)

Jag har satt min målvikt på 70 kg, om jag når dit, det vet jag inte. Fördelen med GIkost är ju att när man nått sin naturliga idealvikt (oavsett vad kostvetare säger om BMI hit och dit) så går man inte ner längre. Likadant om man som underviktig äter GI för att gå upp i vikt, när man nått sin idealvikt så planas viktuppgången ut.

Så vi får väl helt enkelt vänta och se vad min idealvikt är. Så länge jag känner mig smal, hälsosam och rörlig är jag nöjd!


Förresten, fyfan så lös min mage är nu. Hela jag känns som en utslasad fetbobba, haha. Som en ballong där all luft pyst ut ungefär.VVF, nu fortsätter vi på samma spår!


// Biggan

Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Handledshelveten.

Blir tokig, mina handleder kommer bli min död känns det som just nu. Kunde knappt sminka mig imorse, händerna bara domnade bort totalt.

Fingrarna svullnar upp som tusan, hade på mig förlovningsringen i några timmar. Känner hur fingret börjar värka som tusan, så jag tar av mig ringen och då syns det verkligen hur fingret svullnat upp. Åh vad less jag blir!

Väntar bara på ett brev från kirurgen med operationstid nu, fy fan så less jag blir. Jag vill ju verkligen jobba inom jordbruk men mina handleder vill tydligen inte det. Räckte med en veckas mjölkningar och nu är jag lika dålig igen som sist jag mjölkade :(


Ja, ja, ett extremt gnälligt inlägg men varsågod och njut ändå! haha :p

Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes, vikten har börjat röra på sig igen!!!

Som rubriken säger, ligger på 111kg nu, dvs en total viktnedgång på 12,6 kg! :) Bye bye 123,6, tänker aldrig mer väga så mycket.

Även måtten har minskat, är dock inne i en period nu då jag är dålig på att dokumentera. Men ska försöka få någon ändring på det också. :)

Permalink Vikt och Mått Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förändring i bilder.

Ser ni någon skillnad? Jag tycker att jag ser en ytte, pytte, liiiiiten skillnad. Eller är det bara önsketänkande?

Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fixerad

Har blivit överdrivet fixerad vid mat, mått och vikt. Därför låtit bloggen vila en stund. Vikten har stått stilla nu ett tag, stadigt på 113kg. Bra, då jag inte gått upp, men irriterande då jag inte gått ner. Får se imorgon vad vågen visar. Dock kliver jag upp himskans tidigt imorgon, så kan bli en missvisande vikt ändå. Aja.

Har tagit kroppsbilder, då det gått en månad sen sist. Tycker själv att det syns liiite i alla fall. Ska  fixa till bilderna bredvid dom gamla innan jag lägger in, kan hända ikväll, imorgon eller längre fram.

Bloggen är inte prio 1. Min hälsa går före.

Permalink Mat Kommentarer (0) Trackbacks ()